Forvandl din hjem i støvring til dit drømmehjem – få hjælp af os

Der er mange, der køber deres bolig, fordi de ser en masse potentiale i både beliggenhed og forhåbentligt også i nogle af de bygninger, der er i huset. Dog er det ikke nødvendigvis den perfekte bolig. Hvis du står med sådan et hjem, så handler det om at få sat gang i byggeriet, så du kan få det drømmehjem, som passer til lige netop dig og din familie. 


Vi tilbyder

Vi har følgende fokusområder, som vi er specialister indenfor:

Ombygning af hus

Når man køber et hus med potentiale, så kræver det nogle gange en større ombygning. Hvis det er tilfældet, så er det ofte for meget at stå med helt selv. Her kan tømrer i Støvring være en stor hjælp for dig. De kan nemlig både guide og bygge for dig.

I forbindelse med ombygning kan det også være en god ide at udskifte døre og vinduer. Det kan nemlig hjælpe dig med at sænke varmeregningen, hvis du finder nogle isoleringsløsninger, så dit hus bliver bedre til at holde på varmen.

Tilbygning af hus

Nogle gange får man også bare købt et hus, der er lige småt nok. Eller måske bliver familien pludseligt større. Her kan en tilbygning være det helt rigtige valg. Det gælder både, om du står og mangler et ekstra børneværelse, eller om du godt kunne tænke dig f.eks. en udestue.

hjem i støvring - Falborg Byg ApS - cta1 - Hjem i Støvring

Professionelt firma

Vi udfører arbejde i højeste kvalitet, uanset opgavens størrelse.

Hurtig respons

Vi er altid klar til, at hjælpe og rykke ud til en opgave.

Kontakt os

Har du brug for et uforpligtende tilbud på dit projekt? Kontakt os i dag

hjem i støvring - Falborg Byg ApS - cta2 - Hjem i Støvring
Falborg Byg ApS

Skab dit haveparadis

I Danmark er der mange, der vælger at tage på ferie i udlandet. Men faktisk kan du få en fantastisk ferie i Danmark, hvis du blot har den rette have. Her kan en træterrasse være en fantastisk ting at få bygget, fordi du kan ligge og tage sol, eller du kan nyde aftensmaden på en varm sommeraften. Hvis du vælger at lave en overbygget terrasse med glaspartier, vil der også være varmt i både foråret og efteråret.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45)  40 79 41 09
eller send en e-mail til falborgbyg@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.