Trænger dit hjem i nørresundby til en kærlig hånd? Kontakt os!

Når du bor i hus, så vil der være nogle ting, der skal fikses i ny og næ. Det kan være i form af mindre renoveringer, men det kan også både være i form af enten ombygning af hus eller tilbygning af hus. Uanset hvad er der hjælp at hente.


Vi tilbyder

Vi har følgende fokusområder, som vi er specialister indenfor:

Hvem skal du kontakte?

Når du skal i gang med renovering af hus, giver det god mening at arbejde med en lokal tømrer – på den måde kan du nemlig ofte få det billigere, fordi du ikke skal betale så meget i transportomkostninger. Hvis du for eksempel bor i Nørresundby, kan du med fordel finde en tømrer i Nørresundby. Det er selvfølgelig også altid en god ide at støtte det lokale forretningsliv.

Udover at søge lokalt, giver det også god mening at indhente forskellige gratis tilbud, så du får det bedste til prisen. På den måde vil du være mere tilfreds med resultatet i sidste ende.

Brug penge for at spare penge

Hvis du bor i et ældre hus, så er der god mulighed for at bruge penge på at spare penge. Det er for eksempel i forbindelse med isolering. Det kan være en fordel at udskifte døre og vinduer, for at få et bedre isolere hus, der holder bedre på varmen. Det vil nemlig spare dig en masse penge på længere sigt.

hjem i nørresundby - Falborg Byg ApS - cta1 - Hjem i Nørresundby

Professionelt firma

Vi udfører arbejde i højeste kvalitet, uanset opgavens størrelse.

Hurtig respons

Vi er altid klar til, at hjælpe og rykke ud til en opgave.

Kontakt os

Har du brug for et uforpligtende tilbud på dit projekt? Kontakt os i dag

hjem i nørresundby - Falborg Byg ApS - cta2 - Hjem i Nørresundby
Falborg Byg ApS

Skab dit eget haveparadis

Hvis du gerne vil forvandle din bolig til et drømmehjem, så kan du komme langt ved at kigge på haven. En god investering er en træterrasse, da den både kan bruges, når du vil sidde ud og spise aftensmad en sommeraften, men på en træterrasse kan du også ligge og tage sol om dagen uden at blive angrebet af myrer.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45)  40 79 41 09
eller send en e-mail til falborgbyg@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.